Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλης κλίμακας εθνική διαμαρτυρία προετοιμαζουν οι βουλγαροι κτηνοτροφοι

Μεγάλης κλίμακας εθνική διαμαρτυρία προετοιμαζουν οι βουλγαροι κτηνοτροφοι σε όλη τη χώρα. Αναμένεται η διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου, εξω απο το Συμβούλιο Υπουργών, όπου χιλιάδες αγρότες θα εκδηλωσουν τη δυσαρέσκεια και την έκκλησή τους για παραιτήσεις. Οι λόγοι είναι αρκετοί, κατ 'αρχάς αδικη φορολογική πολιτική στον τομέα. Ο φόρος, που δημιουργείται τώρα - 60/40 επί των εσόδων - που σημαίνει ότι κάθε 1 λεβα θα πλήρωνει φόρο 0.04λεπτα, η οποία δεν ισχυει σε καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό θα οδηγήσει σε πολλές πτωχεύσεις των αγροτών .

Οι γαλακτοπαραγωγοιεστειλαν νέα ανακοίνωση με τα αιτήματα του κλάδου προς τον Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό, γραφείου και του Υπουργούγεωργιας. Εκ μέρους της Εθνικής Ένωσης των παραγωγών γάλακτος Βουλγαρίας, Ένωση Παραγωγών - Stara Zagora, Ένωση και ο Σύλλογος των βουβαλοτροφων στη Βουλγαρία επιμένει ότι η κυβέρνηση να ανακάλεσει την απόφαση για το φόρο εισοδήματος στον γεωργικό τομέα, και να παρέχει γη από το ταμείο της γης για καθε ενεργο μέλος της.
«Εάν σε 10 ημέρες δεν δοθεί απάντηση στην παρούσα επιστολή και ο φορος δεν μειώθει , εμείς οι αγρότες πρόκειται να δρασουμε," το έγγραφο καταληγει.
πηγη Фермер.БГ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr